برگزاری کارگاه تخصصی آشنایی با نرم‌افزارهای علوم اسلامی نور

کتابخانه جامع حج-

کارگاه آشنایی با نرم‌افزارهای علوم اسلامی نور در مرکز تخصصی «ادبیات عربی، تاریخ اسلام، تبلیغ و مطالعات اسلامی زنان» برگزار شد.

کارگاه آشنایی با نرم‌افزارهای علوم اسلامی در مرکز تخصصی «ادبیات عربی، تاریخ اسلام، تبلیغ و مطالعات اسلامی زنان» برگزار شد.

به منظور بهره مندی بیشتر طلاب رشته تبلیغ با گرایش حج و زیارت از نرم‌افزارهای علوم اسلامی، کارگاهی با حضور یکی از اساتید و محققان مرکز تحقیقات علوم اسلامی نور روز چهارشنبه 7 آذر ماه برگزار شد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین مقیسه در ابتدای جلسه با اشاره به انواع قالب‌های نرم‌افزاری نور گفت: نرم‌افزارهایی که دارای محتوا هستند از این جهت که چگونه مار را به متن می رسانند شامل چهار دسته کتابخانه (معجم لفظی)، معجم موضوعی، دانشنامه و فرمت های تخصصی می باشند؛ وی در ادامه افزود: نرم‌افزارهای کتابخانه‌ای، کتاب‌محور بوده و جستجوهای لفظی در کتاب مورد نظر انجام می‌شود، اما نرم‌افزارهای دانشنامه‌ای موضوع‌محور است، اطلاعات کتب بر محور موضوع دسته‌بندی می‌شود و موضوع مبنای جستجو قرار می‌گیرد.

سپس با معرفی دو نرم افزار دانشنامه جامع حج و کتابخانه جامع حج به عنوان نرم افزار های تخصصی حج به معرفی سربرگ ها موجود در نرم افزار کتابخانه حج پرداخت و ابزارها و ترفندهای جستجو و امکان انتقال مطلب به فایل متنی را به شرکت کنندگان آموزش داد.