برگزاری نشست «مهارت‌های کاربردی و کلیدی در تربیت فرزند»؛

نشست سوم-سایت-

سومین جلسه ازسلسله‌نشست‌های «مهارت‌های کاربردی و کلیدی در تربیت فرزند» برگزار می‌شود

نشست «مهارت‌های کاربردی و کلیدی در تربیت فرزند» ویژه طلاب مدارس علمیه و مراکز تخصصی جامعه‌الزهرا (علیهاالسلام) برگزار می‌شود.

سلسله‌نشست‌های «مهارت‌های کاربردی و کلیدی در تربیت فرزند» از سوی مرکز تخصصی «ادبیات عربی، تاریخ اسلام، تبلیغ، مطالعات اسلامی زنان» در چهار جلسه  برگزار می‌شود. در این نشست‌ها، سرکار خانم افشاری نژاد استاد جامعه‌الزهرا (علیهاالسلام) به تبیین این موضوع می‌پردازد.

این سلسله نشست‌ها به مدت چهار جلسه، روزهای پنجشنبه و به صورت یک هفته در میان از ۲۴ آبان‌‌ماه تا ۶ دی‌ماه ساعت ۸ تا ۱۰ برگزار می‌شود.

نشست سوم با عنوان «تله های تربیتی والدین در تربیت فرزند (خطاهای شناختی والدین در فرزندپروری)» پنج شنبه، 22 آذرماه در آمفی تئاتر طبقه چهارم شهید بهشتی برگزار می‌شود.