کارگاه آشنایی با نرم‌افزارهای علوم اسلامی نور در مرکز تخصصی «ادبیات عربی، تاریخ اسلام، تبلیغ و مطالعات اسلامی زنان» برگزار شد.

برگزاری کارگاه آشنایی با نرم‌افزارهای علوم اسلامی نور ویژه طلاب رشته مدرسی ادبیات عربی

کارگاه نور

کارگاه آشنایی با نرم‌افزارهای علوم اسلامی در مرکز تخصصی «ادبیات عربی، تاریخ اسلام، تبلیغ و مطالعات اسلامی زنان» برگزار شد.

به منظور بهره مندی بیشتر طلاب رشته مدرسی ادبیات عربی از نرم‌افزارهای علوم اسلامی، کارگاهی با حضور یکی از اساتید و محققان مرکز تحقیقات علوم اسلامی نور روز یکشنبه 18 آذر ماه برگزار شد.

در این کارگاه دو نرم افزار تخصصی ادبیات عربی معرفی شد. نرم افزار قاموس نور مشتمل بر متن کامل 40 عنوان کتاب لغت به زبان عربی و فارسی و امکان پژوهش در لغات برنامه از طریق ریشه یا مشتق کلمات است؛ نرم افزار قواعد ادبیات عربی دارای 143 عنوان کتاب در مورد قواعد ادبیات عربی به زبان عربی و فارسی مشتمل بر موضوعات صرف، نحو، معانی ، بیان ، بدیع، تاریخ ادبیات عربی و تاریخ نحو است.

حجت الاسلام و المسلمین رحمانی در ابتدای جلسه با اشاره به این که نرم افزار قواعد ادبیات عربی از دسته نرم افزارهای کتابخانه ای است به بررسی دو سربرگ نمایش و جستجو پرداخت و مواردی چون تغییر و ایجاد دامنه و برخی دیگر از قابلیت های این سربرگ ها را آموزش داد. و سپس به طور اجمال نرم افزار قاموس نور را معرفی کرد.

هشتم آذر ماه نیز کارگاه نرم افزارهای اختصاصی حج برای طلاب رشته تبلیغ با گرایش حج و زیارت برگزار شد.