برگزاری مراسم تجلیل از ممتازین علمی و ممتازین انضباطی، نمایندگان کلاسی و برندگان مسابقه اربعین

جشن

روز یکشنبه 25 آذر ماه همزمان با میلاد مبارک امام حسن عسکری (علیه السلام) مراسم جشنی در مرکز تخصصی «ادبیات عربی، تاریخ اسلام، تبلیغ، مطالعات اسلامی زنان» برگزار شد. در این مراسم سرکار خانم حیدرزاده از طلاب رشته تبلیغ با گرایش حج و زیارت به مداحی پرداخته سپس از ممتازین علمی و ممتازین انضباطی ، برندگان مسابقه اربعین و نمایندگان کلاسی تجلیل شد. سرکار خانم غیوربابایی مدیر مرکز تخصصی هدایای برگزیدگان را به ایشان تقدیم کردند.

این مراسم ویژه ممتازین علمی نیمسال اول سال تحصیلی 97-96 ، ممتازین انضباطی نیمسال دوم سال تحصیلی 97-96، نمایندگان کلاسی نیمسال اول و دوم سال تحصیلی 97-96 و برندگان مسابقه اربعین در آمفی تئاتر طبقه سوم ساختمان شهید بهشتی برگزار شد.

ممتازین علمی نیمسال اول 96.docx

ممتازین انضباطی نیمسال دوم96