فراخوان مسابقه کتابخوانی «گام سعادت 1»؛

مسابقه-اسلاید

مسابقه کتابخوانی «گام سعادت 1»؛

اولین مسابقه کتابخوانی گام سعادت از سلسله مسابقات کتابخوانی با رویکرد سیره معصومین (علیهم السلام) به همت مرکز تخصصی «ادبیات عربی، تاریخ اسلام، تبلیغ، مطالعات اسلامی زنان» و همکاری گروه علمی «تاریخ اسلام» برگزار می‌شود. مسابقه شماره یک با محوریت کتاب سیره معیشتی معصومان (علیهم السلام) تألیف یدالله مقدسی است. نویسنده در این کتاب سیره معیشتی اهل بیت (علیهم السلام) را از حیث درآمد و مصرف بررسی کرده و به تبیین اصول راهبردی و راهکار ایشان در این زمینه پرداخته است.

این مسابقه ویژه طلاب رشته تاریخ اسلام با امکان شرکت برای طلاب سطح سه و چهار سایر رشته‌ها است.

نحوه شرکت در مسابقه:

سؤالات مسابقه و پاسخنامه از 18خرداد ماه به طلاب علاقه‌مند ارائه خواهد شد و آخرین مهلت تحویل پاسخنامه اول مهر ماه است.

نحوه تهیه کتاب:

علاقه‌مندان می‌توانند جهت استفاده از تخفیف 70% ماه مبارک رمضان تا 13 خرداد برای ثبت نام با شماره 32112528 تماس بگیرند. پس از این تاریخ کتاب با تخفیف 60% عرضه خواهد شد.

فایل پی دی اف کتاب در نرم افزار «پژوهان» موجود است.

به نفرات برتر جوایز ارزنده‌ای اهدا خواهد شد.