ضوابط امتحانات پایان ترم

q

ضوابط امتحانات پایان ترم

امام علی (عليه السلام): شما را به تقوای الهی و نظم در کارهايتان سفارش می­کنم.

ضمن آرزوی سربلندی و موفقيت برای شما عزيزان خواهشمند است در رابطه با امتحانات پایانی به نکات زیر توجه فرمایید:

محل برگزاری امتحانات

* امتحانات در زیرزمین ساختمان شهید مطهری برگزار می­شود.

* آوردن کيف، کتاب، جزوه و تلفن همراه به سالن امتحان ممنوع است.

* قبل از ورود به جلسه امتحان کیف و لوازم شخصی خود را به متصدی مربوطه در کلاس 12/1 تحویل داده و شماره کیف را نزد خود نگه دارید، در غیر این صورت آموزش هیچ مسئولیتی در قبال وسایل شخصی طلاب نخواهد داشت.

* جهت استراحت به کلاس 9/1 و 10/1 که برای این منظور آماده شده است مراجعه فرمایید.

زمان برگزاری امتحانات

* امتحانات رأس ساعت 9 برگزار می­شود.

* از 20 دقیقه قبل از شروع امتحان (ساعت 8:40 ) برای ورود به سالن امتحان اقدام نماييد.

* درب سالن ساعت 9 بسته می­شود و از تمام خواهرانی که تأخير داشته ­باشند 5/0 نمره کسر شده و تأخیر پس از ساعت 9:20 دقیقه موجب محرومیت از شرکت در امتحان می­ شود.

* مدت زمان پاسخ­گویی به سؤالات و تحويل برگه جواب، از 20 تا 90 دقيقه است.

مقررات جلسه امتحان

* هنگام تحويل برگه جواب به متصدی مربوطه از منگنه شدن برگه­ها و نيز علامت خوردن نام خود در ليست نمرات، اطمينان حاصل نمایید.

* برگه سؤال را همراه با برگه جواب تحويل دهيد.

* جهت ایجاد آرامش و تمرکز، نظم و سکوت جلسه را در طول امتحان و بعد از آن تا ترک سالن حفظ کنيد و در طول امتحان به طور جدی از هرگونه سؤال و صحبت پرهيز نماييد.

* پس از حضور در جلسه انصراف از امتحان پذیرفته نمی­ شود و نمره صفر ثبت خواهد شد.

* اگر در جلسه امتحان از خواهری تخلف (تقلب، کتاب، جزوه، برگه، تلفن همراه و ...) مشاهده شود، برای آن درس نمره صفر لحاظ می­ شود.

تحقيقات کلاسی

تحقيقات کلاسي هر درس را در روز امتحان به متصدی دريافت آن تحويل دهيد و از ثبت آن مطمئن شويد؛ در غير اين صورت آموزش مسئوليتي در قبال آن نخواهد داشت. (آخرین مهلت تحویل تحقیقات، تا روز امتحان درس مورد نظر می­ باشد.)

*آموزش مسئولیتی در قبال برگرداندن تحقیقات نخواهد داشت؛ بنابراین در صورت نیاز، از تحقیق خود یک نسخه کپی کنید.

غيبت در امتحان پايان ترم

اگر طلبه‌ای با عذر موجه و مجوّز آموزش، در امتحان پایان نیمسال درسی شرکت نکند، آن درس برای او غیبت موجه ثبت می‌شود ولی غیبت غیرموجه در امتحانات پایانی، موجب درج نمره صفر در آن درس می‌گردد. در هر دو صورت (موجه یا غیرموجه) باید مجدداً آن درس را انتخاب و بدون حضور در کلاس، در امتحان آن شرکت نماید.

* افرادی که معاف از شرکت در کلاس می­باشند لازم است با برنامه کلاسي که در آن انتخاب واحد کرده­اند ( کتاب، جزوه، تحقيق و...) هماهنگي به عمل آورند.

نمره قبولي و درخواست بررسی مجدد برگه (طلاب سطح سه)

حداقل نمره قبولی طلاب سطح 3 در هر درس، 12 می­باشد.

* اگر طلبه‌ای پس از ثبت نمره زیر 12 یا ثبت نمره صفر به دلیل غیبت غیرموجه امتحانی، بتواند آن درس را در هر یک از نیمسال‌های بعد (در اولین مرتبه) با حداقل نمره 15 بگذراند، نمره قبلی از کارنامه وی حذف خواهد شد.

*طلبه­ ای که نمره نهایی او بین 10 تا 99/11 باشد، بعد از انتخاب واحد مجدّد در اولین نیمسال ارائه (بدون لحاظ در حداقل و حداکثر مجاز انتخاب واحد)، می‌تواند بدون نیاز به حضور مجدد در کلاس، در امتحان آن درس، شرکت کند. ولی اگر نمره او زیر 10 باشد باید مجدداً آن درس را انتخاب واحد کرده و در کلاس آن شرکت نماید.

*طلبه­ ای که نمره نهایی وی در امتحانات پایان نیمسال، بین 9 تا 99/11 ‌باشد، می‌تواند جهت تجدید نظر در تصحیح برگه امتحانی در زمان تعیین شده از طریق سامانه آموزش اقدام نماید و یا به واحد امتحانات مراجعه کرده و یا با شماره 32112528 (غیاثی) تماس بگیرد.

تبصره: اعتراض به نمره بالای 12 به شرط کسر یک نمره در صورت رسیدگی و تشخیص موجه نبودن اعتراض، مجاز می باشد.

* کساني که معدل نيمسال آنها کمتر از 14 باشد، مشروط محسوب مي­شوند و 3 بار مشروطيت، محروميت از تحصيل را به دنبال خواهد داشت.

* وضعیت طلبه در نوبت اول و دوم مشروطی در کمیسیون موارد خاص بررسی و نسبت به ادامه تحصیل وی تصمیم‌گیری شود.

نمره قبولي(طلاب سطح چهار)

* حداقل نمره قبولی در امتحان کتبی و شفاهی هر درس 14 می­ باشد.

* کساني که معدل نيمسال آن­ها کمتر از 14 باشد، مشروط محسوب مي­ شوند و 2 بار مشروط شدن، محروميت از تحصيل را به دنبال خواهد داشت.

تداخل امتحانی

*طلابی که در یک روز دو امتحان دارند اجازه دریافت سؤالات را به طور همزمان نداشته و بعد از اتمام امتحان اول بدون ترک صندلی برگه امتحان اول را تحویل مراقب داده و برگه امتحان دوم را دریافت کنند.

*حداکثر زمان پاسخگویی 180 دقیقه می‌باشد.