زمان انتخاب واحد دروس معاف از کلاس 13 تا 15 مهر

معاف از کلاس-سایت

زمان انتخاب واحد دروس معاف از کلاس 13 تا 15 مهر

ارائه درس به صورت معاف از كلاس فقط برای گروه های زير صورت مي­ پذیرد:

1. 1. طلابی که از مراکز آموزشی ديگر نمره از همان درس داشته و در ابتدای ورود به مرکز، نمره را به مديرگروه رشته­ خود ارائه داده­ اند.
  2. طلابی که فقط چهار واحد درسی باقيمانده دارندبه شرط این که از دروس کارگاهی نباشد.
  3. طلابی که نمره بين 10 تا 99/11 کسب کرده اند(در صورت عدم فاصله زمانی بین اخذ نمره و اخذ واحد).
  4. طلابی که غيبت در امتحان ترم داشته اند.

5 . طلابی که شامل شرایط مرخصی با امتحان می­ شوند. (مخصوص افزایش جمعیت؛ از بارداری تا پایان شیردهی)

6 . طلابی که درطرح سنجش علمی شرکت نموده و درمصاحبه علمی آن نمره قبولی کسب نمایند.

** شرایط انتخاب واحد معاف از کلاس (غير حضوری)

انتخابِ واحدهای معاف از کلاس، فقط از طريق مراجعه حضوری به آموزش انجام می­ گیرد و مقررات آن به شرح ذیل می­ باشد:

1. مراجعه حضوری به دفتر آموزش (13 مهر الی 15 مهر)؛
  2. اطمينان از ثبت واحدها توسط کاربر انتخاب واحد (با مراجعه به سامانه دانش پژوهان)؛
  3. تماس با کاربر انتخاب واحد (32112427) در صورت وجود مشکل در انتخاب واحد؛

*افرادی که طبق قانون معاف از کلاس هستند، به هیچ عنوان در زمان انتخاب واحد، اقدام به ثبت سیستمی واحد مربوطه نکنند.

* افرادی که درسی را به صورت معاف از کلاس انتخاب می­ کنند، لازم است با مراجعه حضوری به کلاس مربوطه و هماهنگی با استاد، از منبع درس و تحقیقات کلاسی مطلع شوند، در غير اين صورت آموزش از همکاری معذور می باشد.