اعلام نتایج مسابقات کتابخوانی «گام سعادت 1» و «حسنا 1»

dv

اعلام نتایج مسابقات کتابخوانی «گام سعادت 1» و «حسنا 1»

همزمان با سالروز ولادت حضرت زینب سلام الله علیها نتایج مسابقه کتاب‌خوانی «گام سعادت 1» و «حسنا 1» از طرف مرکز تخصصی «ادبیات عربی، تاریخ اسلام، تبلیغ، مطالعات اسلامی زنان» اعلام شد.

اولین مسابقه کتابخوانی گام سعادت از سلسله مسابقات کتابخوانی با رویکرد سیره معصومین علیهم السلام با محوریت کتاب «سیره معیشتی معصومان علیهم السلام» تألیف یدالله مقدسی برگزار شد. نویسنده در این کتاب سیره معیشتی اهل بیت علیهم السلام را از حیث درآمد و مصرف بررسی کرده و به تبیین اصول راهبردی و راهکار ایشان در این زمینه پرداخته است.

نخستین مسابقه کتابخوانی «حسنا» از سلسله مسابقات کتابخوانی با رویکرد مسائل زنان با محوریت کتاب « الگوی سوم، الگوی رفتاری زن در خانواده و جامعه» تألیف فرج الله هدایت ‌نیا برگزار شد. نویسنده در این کتاب به موضوع سبک زندگی اسلامی و الگوی رفتاری زن در میان خانواده و اجتماع پرداخته است. نام کتاب از پیام مقام معظم رهبری به کنگره ملی هفت هزار زن شهید کشور گرفته شده است. این دو مسابقه در تابستان و پاییز 98 برای طلاب مقاطع سطح سه و چهار برگزار شد.

در مسابقه کتابخوانی «گام سعادت» خانم ها فاطمه جمالی (رشته مدرسی ادبیات عربی)، مریم رضایی (رشته مدرسی ادبیات عربی)، سکینه شکاری (رشته مدرسی ادبیات عربی) و خدیجه بختیاری (رشته تربيت ديني كودك و نوجوان) رتبه اول و ‌سمانه انیسی (رشته تاریخ و سیره اهل بیت علیهم السلام (سطح 4)) و افتخار سادات غیاثی (رشته تاریخ اسلام (مجازی)) رتبه دوم را کسب کردند.

در مسابقه کتابخوانی «حسنا» خانم ها عاطفه صدرایی ( رشته مطالعات اسلامی زنان) ، کبری مهدوی (رشته تاریخ اهل بیت علیهم السلام (مرکز بین الملل)) و سکینه شکاری (رشته مدرسی ادبیات عربی) رتبه اول و راضیه صالحی فر (رشته مطالعات اسلامی زنان)، مریم رضائی (رشته مدرسی ادبیات عربی)، فاطمه جمالی (رشته مدرسی ادبیات عربی)، رقیه خادمی (رشته تعلیم و تربیت اسلامی)، راضیه قرهی (رشته تعلیم و تربیت اسلامی)، فاطمه شیربند (رشته تفسیر و علوم قرآن)، فاطمه روستا آزاد (رشته فقه و اصول) و فاطمه گودرزی (رشته تفسیر و علوم قرآن) رتبه دوم را کسب نمودند.

برگزیدگان می توانند جهت دریافت هدیه خود به دفتر آموزش مرکز تخصصی «ادبیات عربی، تاریخ اسلام، تبلیغ، مطالعات اسلامی زنان» مراجعه کنند.