اعلام تکالیف آموزشی دروس سطح ۳

aa

معاونت آموزشی تربیتی با هدف تثبیت دروس سطح ۳، طرح الزامی خلاصه نویسی دروس را اجرا می کند.

به گزارش روابط عمومی و بین الملل، معاونت آموزشی تربیتی جامعه الزهرا علیهاالسلام در اطلاعیه ای اعلام کرد: با هدف تثبیت دروس سطح ۳، طرح الزامی خلاصه نویسی دروس در این مقطع اجرا می شود. در این اطلاعیه آمده است:

طلاب محترم تمامی رشته های سطح ۳ موظفند تمامی جلسات درسی بارگذاری شده در سامانه محتوا را طبق محدوده اعلامی پایان اسفندماه به صورت جداگانه با رعایت تذکرات ذیل خلاصه نموده و تا تاریخ ۲۵ فروردین ۱۳۹۹ ارسال نمایید.

تذکرات:

۱- در خلاصه نویسی به مهمترین و کلیدی‌ترین نکات که منتقل‌کننده محتوای درس است، به طور خلاصه اشاره گردد؛ ذکر فهرست مطالب اشاره شده توسط استاد، کفایت نمی‌کند.

۲- خلاصه‌نویسی هر جلسه درسی، حداقل در یک و حداکثر در دو صفحه ارائه گردد.

۳- خلاصه‌نویسی به گونه‌ای انجام گیرد که در مراجعات بعدی قابل استفاده و مفهوم باشد.

۴- بارم خلاصه‌نویسی دروس، ۴ نمره از ۲۰ نمره پایانی می‌باشد.

۵- خلاصه‌نویسی در فرم پیوست تکمیل و ارسال شود.

۶- مرجعی که باید فرم های خلاصه نویسی تکمیل شده و به آن ارسال شود، متعاقباً اعلام می ­شود.

۷- خلاصه‌نویسی تدریس های بعد از تعطیلات نوروز، به صورت هفتگی در آخر هر هفته ارسال گردد.

فرم خلاصه نویسی