اطلاعیه های امتحانات پایانی سطح 3/ نیمسال دوم 99-98

اطلاعیه شماره 1 امتحانات: زمان و شیوه برگزاری امتحانات پایان ترم

* کلیه امتحانات به صورت آنلاین و تستی (20 سؤال) برگزار می­شود.

* مدت زمان هر آزمون 60 دقیقه می­باشد (به ازاء هر سؤال، سه دقیقه) لذا به زمان باقیمانده دقت نمایید، تا دچار کمبود وقت نشوید.

* با انتخاب گزینه(شروع آزمون) عملاً وارد مرحله پاسخگویی می­شوید، لذا به زمان باقیمانده دقت فرمایید. سیستم بعد از زمان در نظر گرفته شده به صورت خودکار قطع می­شود.

* چناچه وارد مرحله آزمون شدید و در حین پاسخگویی به مدت 2 الی 3 دقیقه هیچ تراکنشی روی صفحه انجام نگیرد سیستم به دلیل مسائل امنیتی به شکل خودکار قطع شده و (پیغام خطای سرور) را نمایش می­دهد، در این صورت از سامانه دانش پژوهان خارج، و دوباره وارد شوید، و چنانچه مشکل رفع نشد در اولین فرصت با واحد پشتیبانی مرکز تخصصی «ادبیات عربی، تاریخ اسلام، تبلیغ، مطالعات اسلامی زنان» تماس بگیرید. (32112528)

* امتحانات نوبت صبح از ساعت 8 تا 14 و نوبت عصر 14 تا 20 برگزار می­شود.

* با توجه به اینکه امتحانات در دو نوبت صبح و عصر برگزار می شود، با مراجعه به صفحه شخصی خود قسمت برنامه امتحانات، به ساعت، تاریخ و زمان امتحانات دقت کنید.

* جهت پاسخگویی به سئوالات بهتر است از لپ تاپ و سیستم های خانگی استفاده نمایید.

* ممکن است استفاده از گوشی و تبلت شما را در پاسخگویی دچار مشکل نماید در این صورت عواقب آن به عهده خود طلبه می باشد.

اطلاعیه شماره 2 امتحانات: آخرین مهلت ارسال خلاصه ها و تکالیف درسی

1- آخرین مهلت ارسال تحقیقات کلاسی و تکالیف درسی تا روز امتحان درس مذکور ؛

2- آخرین مهلت ارسال تحقیقات دروس کارورزی و روش تحقیق تا 15 شهریور ماه است.

تذکر: تکالیف دروسی را که با استاد آقا ارائه شده است به ایمیل مرکز و تکالیف سایر دروس را به استاد مربوطه ارسال کنید.

آدرس ایمیل مرکز: www.Atmt.center@jz.ac.ir

اطلاعیه شماره 3 امتحانات: تذکراتی پیرامون آزمون آنلاین

* با توجه به اینکه امتحانات نوبت صبح از ساعت 8 تا 14 و نوبت عصر 14 تا 20 برگزار می­شود؛ لطفا در ساعات اولیه جهت شرکت در آزمون اقدام نموده و آزمون را به ساعات پایانی موکول نکنید تا در صورت بروز مشکل، فرصت برای رفع آن وجود داشته باشد.

* توجه داشته باشید چنانچه آزمون را در نوبت صبح بعد از ساعت 13 و در نوبت عصر بعد از ساعت 19 شروع کنید؛ فرصت شما از 60 دقیقه کمتر خواهد بود.

* اگر با مشکلی در سامانه آزمون آنلاین مواجه شدید با پشتیبان آزمون مرکز تماس بگیرید. (32112528)

* طلاب عزیز توجه دارند که هنگام پاسخگویی نباید به کتاب یا جزوه مراجعه نمایند.

* سعی کنید از 60 دقیقه زمان آزمون، فرصت مناسبی را جهت بازنگری و مرور مجدد در نظر بگیرید.

* با ورود به سامانه دانش پژوهان و کلیک بر روی آیکون چت از گفتگوی آنلاین با پشتیبان و طرح مسائل و مشکلات حین آزمون برخوردار شوید.

* در بین گزینه­ها، گزینه­ای به نام بدون جواب وجود دارد، از انتخاب آن خودداری فرمایید، در صورتی که پاسخ سئوالی را نمی­دانید حتما یکی از 4 گزینه به غیر از گزینه بدون جواب را انتخاب کنید چون آزمون نمره منفی ندارد.

* انتشار سؤالات آزمون به هر نحوی شرعاً حرام است.

جهت دریافت راهنمای آزمون آنلاین پایان نیمسال 99-98- کلیک کنید.