قابل توجه طلاب سطح چهار رشته «تاريخ و سيره اهل بيت عليهم السلام»

آزمون ارزیابی جامع مهارت­ های عربی

طلاب سطح چهار قبل از دفاع از رساله علمی ملزم به شرکت در آزمون زبان تخصصی و کسب نمره قبولی در این آزمون می باشند.

شرکت در این آزمون محدودیت نداشته و طلبه مجاز است تا زمان کسب نمره قبولی در این آزمون شرکت نماید.

آزمون ارزیابی جامع مهارت­ های عربی یک بار در سال و ترجیحاً در اردیبهشت ماه برگزار می­ شود.

تذکر: اعتبار نمره این آزمون  تا سه سال می باشد و در صورتی که طلبه پس از سه سال فارغ التحصیل نشده باشد (موفق به قبولی در آزمون جامع و دفاع از رساله علمی خود نشده باشد) ملزم به شرکت مجدد در آزمون زبان تخصصی می­ باشد.

تاریخ برگزاری آزمون: چهارشنبه 29 اردیبهشت 1400

به منظور کسب آمادگی هرچه بیشتر، در اسفند و فروردین ماه کلاس­های تقویتی برگزار خواهد شد.

زمان دقیق برگزاری کلاس­ها متعاقباً اعلام خواهد شد.

در صورت تمایل به شرکت در آزمون و کلاس های تقویتی، تا پایان آذر ماه جهت ثبت نام با شماره 32112356 تماس بگیرید.

جهت دریافت دستورالعمل و منابع آزمون به لینک های زیر مراجعه کنید.

دستورالعمل آزمون ارزیابی جامع مهارت های عربی

منابع آزمون ارزیابی جامع مهارت های عربی